Welkom

 
 


Jubelend rennen wij de zee tegemoet, broeken opgestroopt, rode wangen van opwinding. Zodra de zee ons voeten laat verdwijnen in het zoute schuimende water keren wij haar de rug toe tot wij weer veilig in het natte zand staan, om alles weer te herhalen.


Zij kan het eeuwig herhalen en trekt de andere met zich mee, lachend, stralend met grote sprongen… Hij steekt voorzichtig zijn tenen onder water en trekt zijn voeten snel weer terug als hij ervaart hoe koud het water is…. Hij staat ondersteboven, voeten en hoofd op het strand, staart naar de zee…. Zij rent langs de kustlijn, armen wijd met wappende rok…. Hij gaat zitten in het natte zand en graaft eindeloos kuiltjes die meteen met water gevuld worden…

Maar ZIJ, allemaal genieten op hun eigen manier en ervaren de eerste zomerdagen die warm, prettig en mooi zijn!


Rozig van de zon , de buitenlucht alle indrukken en inspanning pakken wij de bolderkar in om terug te gaan. De eetlust is groot. Aan de lange tafel buiten smaakt het eten nog beter. In onze moestuin pronken inmiddels de tomaten-, bonen-, pompoen-, courgette-, radijs- en wortelplantjes. In de lente hebben de kindjes ze zelf iedere dag een theelepeltje water gegeven, en nu groeien ze op eigen kracht in de tuin.
 

Het kind centraal...

Onderwerpen:

Op dit moment is er plek voor een kindje, ouder dan 1 jaar.

Locatie: regentesselaan 219. Reageren kan tot eind juni!